Niet alleen in de horeca maakt hospitality het verschil. Het verschil of klanten wel of niet bij je terugkomen. Zich wel of niet opstellen als ambassadeur voor je bedrijf. En wel of niet met of bij je bedrijf willen (samen)werken. Om hun succes niet van het toeval of te laten hangen, laten bedrijven zich daarom steeds vaker inspireren door mijn brede, diepe en soms hilarische achtergrond in hostmanship. Soms vragen zij me daarvoor een lezing te houden of presentatie te geven. Soms om van binnenuit hun team(s) en/of leidinggevende(n) bewust te maken van hun cruciale rol in hospitality. En soms eerst of alleen voor een mystery visit om de pijnpunten boven water te krijgen.

Interesse gewekt? Bekijk de factsheets voor de mogelijkheden en prijzen.

Mentor
en coach

In mijn loopbaan van ettelijke decennia heb ik veel mensen begeleid naar betere posities en nieuwe werkgevers. Met deze – ondertussen vrij grote – groep heb ik in de loop der jaren goed contact gehouden. Zij weten mij te vinden. En ik hen. ‘Toevallig’ zijn veel van hen ook zelf gaan ondernemen. Zij vinden het plezierig zo nu en dan met me te brainstormen of door mij gecoached te worden.

Interesse gewekt? Neem contact op met Roland Peijnenburg.

Investerings
adviseur

Door mijn jarenlange ervaring in de bedrijfstak, mijn eigen bedrijf maar vooral ook door alle bestuursfuncties die ik bekleed(de), heb ik uitstekend inzicht in de (on)mogelijkheden van investeren in horeca en horeca vastgoed.

Zo was ik de afgelopen periode onder meer betrokken bij een project in Zeeland voor Insiva BV die een Fine Dining concept wilde neerzetten in Schouwen Duiveland. Ook wist de ES Groep mij te vinden voor de luxe vergaderlocatie inclusief vastgoed die zij in Brabant wilde overnemen.

Interesse gewekt? Neem contact op met Roland Peijnenburg.

Nog meer
Roland

Jarenlang ondernemen op eredivisieniveau in een branche waar mensen mooie momenten beleven, maakt je niet alleen een allround adviseur. Het zorgt er ook voor dat anderen je weten te vinden als er iets bijzonders moet gebeuren. In de breedste zin des woords. 

INTERIM

Er zijn momenten dat je meer nodig hebt dan een adviseur. Dat je eigenlijk een ´meewerkend voorman´ zoekt. Zo een die niet alleen op de tent past. Maar er ook nog iets aan toevoegt. Klinkt een flinke portie zekerheid met een snuf hospitality je als muziek in de oren? Neem contact op 

ETIQUETTE 

Een presentatie op het gebied van etiquette? Het kan ook leuk! Doorspekt van smakelijke anekdotes en sprekende voorbeelden, blijven ze gewoon beter hangen. Ook weer even iedereen er op een aansprekende manier aan herinneren ´hoe het heurt´? Neem contact op  

PUM

Zo word ik uitgezonden naar het buitenland om namens het ministerie van Buitenlandse Zaken en Ontwikkelingssamenwerking MKB bedrijven te helpen winstgevender te worden.

PRODUCTINTRODUCTIES

Als ‘brand ambassador’ help ik bedrijven met productintroducties op de Nederlandse (horeca) markt. Mooie voorbeelden? De Pallet van Peijnenburg, Audacia, een zeer bijzonder wijnhuis uit Zuid-Afrika en wijnhuis Alpasion uit Mendoza, Argentinië.

Interesse gewekt? Neem contact op met Roland Peijnenburg.