Referenties

Over mensen die het beste uit zichzelf willen halen, heeft iedereen wel iets te zeggen. Zo ook over mij. Gelukkig word ik daar in de meeste gevallen nog blij van ook. Lees zelf maar waarom…

Referentie 1

“In 2021 heeft Roland Peijnenburg van Rolandpeijnenburg.nl in opdracht van Insiva B.V. te Teteringen een haalbaarheidsstudie gedaan naar de mogelijkheden voor een horeca gelegenheid op niveau in Burgh Haamstede. De eerste fase bestond uit het in kaart brengen van de vraag- en aanbodmarkt op Schouwen-Duiveland, de (lokale) wettelijke kaders, vergunningen enz.. Het eindresultaat betrof een gedegen rapport inclusief uitgebreide financiële paragraaf. Op basis van de positieve bevindingen in dit rapport is een vervolg onderzoek ingesteld naar mogelijke locaties en de daarbij behorende investerings- en exploitatiemogelijkheden. Voor 1 locatie is een gedetailleerd plan uitgewerkt. Helaas bleken de investeringen te hoog. Het project ligt nu stil vanwege het niet beschikbaar zijn van een geschikte locatie. De aanpak van Roland is praktisch en snel. Terugkoppeling tijdens het proces was uitstekend. Roland is in staat gebleken in een heel korte periode een goed lokaal netwerk op te bouwen met lokale ondernemers, makelaars, Gemeente, etc.. Roland is een horecaprofessional pur sang en een uiterst gedreven persoonlijkheid”.

Peter Verseveldt, Algemeen directeur Insiva BV

Referentie 2

“Roland is een geweldige inspirator die op zijn eigen ludieke humorrijke wijze zijn talrijke ervaringen deelt op het gebied van ondernemerschap. Lessen die direct tot een ieders verbeelding spreken en dus binnenkomen. Waarmee teams in zijn geheel en ieder voor zichzelf wordt geprikkeld om op zoek te gaan naar zijn of haar eigen ontwikkelgebieden”.

Michel Martens, Business Strateeg, Sparring Partner, Sociaal Ondernemer bij MIES

Referentie 3

“Ik heb Roland Peijnenburg gevraagd om met mijn MT mee te denken en werken aan het verleggen van onze (f&b)koers. Post-corona stelden wij vast dat aanbod niet meer aansloot op de vraag. We zochten dynamiek en die heeft Roland gefaciliteerd. Dankzij een mystery visit en aansluitend een levendige sessie met ons MT, onder zijn leiding, wist hij alle deelnemers hun mening en visie te onttrekken. Die hebben we samengevoegd en zo ontstond onze nieuwe koers. Die hebben we geïmplementeerd en daar plukken we nu al de vruchten van. Zonder Roland als stuurman, katalysator en sfeerbepaler zouden wij zelf niet zo snel zo ver gekomen zijn”.

Govert Janzen, Directeur Hotel Mondragon, Zierikzee

Referentie 4

“Roland heeft in onze teamweek een inspiratie sessie verzorgd over het onderwerp hospitality. We hebben genoten van zijn flamboyante voorkomen 😀 en de vele anekdotes uit zijn mooie restaurant verleden”.

Iraida Grimm, Directeur Coach+Result, Breda

Referentie 5

“Roland heeft het team van ons Grand Cafe Hotel Karsten geleerd wat gastvrijheid inhoudt. Gastvrij waren we al, maar door Roland zijn we meer in detail getreden. Meer inzicht gekregen in onze manier van werken. De samenwerking tussen collega’s is verbeterd en ons werkplezier is verhoogd. Als je open staat voor verbetering en naar je functioneren kan kijken is Roland een goede trainer”.

Anne-Marieke Swieter, directeur eigenaar Grand Hotel Karsten, Norg

Referentie 6

Als startpunt van ons traject is Roland bij Arles komen eten én heeft hij een avond meegedraaid van begin tot eind om mij te analyseren. In de 4 werksessies die daarop volgden hebben wij meerdere rollen besproken die een restaurantmanager volgens Roland behoort in te vullen. Maar ook mijn invulling daarvan, waar mijn sterkten en verbeterpunten liggen en op welke vlakken ik mij het komende jaar wil ontwikkelen.

Voor een betere invulling van deze managementrollen heeft Roland veel interessante aanknopingspunten en praktijkvoorbeelden gegeven waar wij het uitvoerig over hebben gehad. Ook hebben wij kunnen sparren over mijn ideeën en mijn stijl met betrekking tot deze rollen. Hoewel kort heb ik dit traject als leerzaam, betekenisvol en ontzettend leuk ervaren. Wij houden contact, Roland!

Max Huiskamp, Restaurant Manager Arles, Amsterdam

Referentie 7

“Een heerlijke afsluiter van ons event! Thema Gastgerichtheid.  Inspirerend, aanstekelijk, soms confronterend maar bovenal zeer ‘motivational’ voor onze collega’s. En dat met een nodige dosis humor en leuke praktijkvoorbeelden. Dank”!

Martijn Recourt, Managing Director Benelux, Van Oordt, The Portion Company, Oud Beijerland

Referentie 8

“In 2021 heeft Roland Peijnenburg een workshop over hospitality in de oogheelkundige zorg gegeven. Zijn enthousiaste manier van vertellen en grote ervaring met hospitality maken hem tot een uitstekende spreker”.

Leo Noordzij, samensteller InSights Symposium voor Novartis, Oogarts, Directeur Oog op Zuid

Referentie 9

“Roland has facilitated learning at various levels of our international hospitality management bachelor program. Roland has an inspirational way of engaging young hospitality professionals and he strives to provide a positive and motivational environment with a blend of humor, passion and experience”  

Bert Paijmans, Educational Manager,International Hotel and Facility Management, Breda University of Applied Sciences

Referentie 10

Aan Roland heb ik de vraag gesteld om mee te denken in een nieuw horecaconcept voor By Juuls in Domburg. Out of onze box en out of onze comfortzone heeft Roland mij van advies voorzien en heb ik zijn visie op F&B mee vertaald in het nieuwe concept. Mede door zijn input en Hospitality gevoel staat er nu een “vernieuwd en tof” Juuls. Dank hiervoor!  

Michel van Espen, Directeur Badhotel, Strand90 en Juuls Domburg.

Deze bedrijven maakten ook al kennis met Roland Peijnenburg!

Avoord Zorg & Wonen, Govers Accountants, Rabobank, Itasc, Pet Power, Pellikaan Health Club, Zummum finance & tax law, Bas transport, Rijks Water Staat (GPO), Orthodontisten groep Braze, Starbucks, Continental Europe, Hanos, House of Leisure, Universiteit Tilburg, Novartis, LUMC, Novartis, VRF Advocaten, Houtse Meer, Coach+Result, Breda University of Applied Sciences, Circle-Fit, Hotel Karsten Norg, Bunker Tatoo Breda, By Juuls Hotel Domburg, Mondragon Hotel Zierikzee, Restaurant Pelles Breda, Hema, Schrofenblick Resort Mayrhofen, Bistro Arles Amsterdam, Landgoed Duin & Kruidberg Santpoort.