Lieve vrienden, familie en wijnliefhebbers,

De verkoop van de wijnkelder van de Zwaan was een overdonderend groot succes. Het heeft ontzettend veel energie opgeleverd met toffe reacties van enthousiaste afnemers.

Caroline Thijs heeft deze klus samen met mij geklaard. Zij is een jarenlange reis en wijn vriendin. We hebben allebei de hotelvakschol gedaan en Caroline is met haar neus geboren in de wijn en heeft  het diploma van sommelier behaald aan de prestigieuze wijnuniverstiteit Suze-la-Rousse in Frankrijk. Samen hebben we al het een en ander gedronken;-) en delen onze passie voor wijn.

We speuren graag naar goede wijn. De parels die we zelf drinken gaan we samen met jullie inkopen. Geen abonnement, je zit nergens aan vast, we houden het simpel. Dit is hoe we het gaan doen.

Wij kopen een pallet in van onze favoriete wijn tegen scherpe prijzen. We nodigen jullie uit om te  participeren/mee te doen. Als de pallet vol zit ben je te laat. Wie het eerst komt, het eerst maalt principe. Op = op.

Wijn inkopen op inschrijving. Je geeft door hoeveel dozen je wenst te reserveren, rekent van te voren af en als de wijn binnen is krijg je een seintje. Ophalen kan in Breda, Etten-Leur of Roosendaal. Versturen kan ook, hiervoor rekenen we de gangbare vervoerskosten.

Met zorg geselecteerde lievelingswijnen/ we kiezen wat we zelf graag drinken.